Produk terbaru ini dilancarkan pd Nov 09..
Jadi sesiapa yg bminat mjadi testimoni2 yg bjaya n ingin join projek Copycat, jom cepat kerana team perintis adalah yg terawal mndpt ganjaran lumayan !!!
http://nizam_arcy.worldwellness.com.my
http://www.projekcopycat.com/qistina_1224

Sila lengkapkan borang pesanan ini

Name:
Contact number
Delivery address
i want to purchase : Trial pack of 10 sachet RM 46
Trial pack of 15 sachet RM 69
1 box of RX Lite RM 138
2 boxes of RX Lite RM 248
2 boxes of RX Lite plus membership @ RM 223(WM)atau RM 263(EM)
Payment via : Maybank
CIMB

Get your own free form like this one.

Attention customer ..!

Info Rx Lite

RxLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

RxLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-
  • Membantu membakar lemak
  • Diperkaya dengan vitamin dan mineral
  • Rasa koko yang lazat
  • Mengandungi anti-oksida
Diformulasi oleh doktor perubatan & 'Cancer Survivor' Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus.Seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul & merupakan pelatih kpd atlit-atlit tanah air serta bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara.
Mempunyai satu program pelangsingan iaitu 'Slim For Life'yg diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.
Frequently Asked Questions
1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
Hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?
Mengandungi Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak.
Ianya diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura.
Diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh.
Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli.
Dua bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat.
Dr. Noordin menyarankan agar kurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
Disyorkan ambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?
RxLite tidak sesuai bagi:
1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun.
2. Ibu mengandung.
3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan.
4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik.
5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

RxLite adalah minuman pracampuran fiber koko yang membantu membakar lemak dan mengurangkan selera makan.

Rasanya yang enak, cara penyediaannya yang mudah, dan kesan yang cukup efektif membuatkan RxLite produk pelangsingan terhangat di pasaran.

Apakah halangan paling utama dalam mengikuti program pelangsingan produk lain???

Kajian menunjukkan bahawa RASA dan KESAN SAMPINGAN merupakan 2 perkara paling menghalang pengguna mengikuti produk lain.

RxLite unik kerana keenakan semulajadi daripada koko dan glucose oligosaccharides.

Dapatkan RxLite Hari ini!!!!!!!!!

 

http://www.projekcopycat.com/qistina_1224