Produk terbaru ini dilancarkan pd Nov 09..
Jadi sesiapa yg bminat mjadi testimoni2 yg bjaya n ingin join projek Copycat, jom cepat kerana team perintis adalah yg terawal mndpt ganjaran lumayan !!!
http://nizam_arcy.worldwellness.com.my
http://www.projekcopycat.com/qistina_1224

Sila lengkapkan borang pesanan ini

Name:
Contact number
Delivery address
i want to purchase : Trial pack of 10 sachet RM 46
Trial pack of 15 sachet RM 69
1 box of RX Lite RM 138
2 boxes of RX Lite RM 248
2 boxes of RX Lite plus membership @ RM 223(WM)atau RM 263(EM)
Payment via : Maybank
CIMB

Get your own free form like this one.

Attention customer ..!

Tips From Rx Lite

*Karbohidrat yang berlebihan akan bertukar menjadi lemak yang melekat kepada otot-otot di dalam badan dan amat sukar untuk dihilangkan.Jadi kurangkanlah pengambil karbohidrat seharian anda!

*Berapakah berat badan ideal anda? Cara mudah untuk menghitung adalah dengan mengambil ketinggian dalam cm dan tolak 100.Bakinya adalah berat ideal anda dalam KG.Contoh: Ali mempunyai ketinggian 170cm.Berat idealnya, secara kasar, adalah 70kg.Cubalah!

*Diet yang sesuai memerlukan anda mengenalpasti pengambilan kalori seharian. Jumlah kalori yang anda ambil selama ini digelar "Maintenance Calorie". Sekiranya anda ingin mengurangkan berat badan, anda harus mengambil kurang dari jumlah ini.Mulakan pemantauan kalori anda!

*Tips: Pastikan ratio Karbohidrat:Protein anda sekurang-kurangnya 1:4 atau hapuskan terus pengambilan Karbohidrat dalam tempoh permulaan proses pelangsingan!

*Tips: Aktiviti senaman dapat membantu mengurangkan berat badan anda. Sebagai ukuran, anda perlu berjalan laju 1 km untuk membakar 100kcal (kalori) tanpa bantuan produk pelangsingan. Sepinggan nasi lemak mempunyai lebih dari 600kcal.

*Cara RX Lite bertindak :
Secara semulajadi tnpa kerap ke tandas kerana bahan nya iaitu kok adalah bahan yg semulajadinya anti-cirit-birit..3X ganda lebih anti oksida dr teh . L Carnitine pula pbakar lemak, anda akan mudah berpeluh bg mbakar lemak..
Dgn pgunaan RX Lite yg betul, anda wajib dpt berat idaman anda !

http://www.projekcopycat.com/qistina_1224